Blogia
EASYFISQUIM , ESO i Batxillerat.

Instruccions de com utilitzar correctament aquest blog.


Aquest blog ha estat dissenyat per a tots aquells alumnes que vullguin practicar els coneixements adquirits a classe, així com resoldre dubtes referents a les activitats fetes a classe o proposades com a deures.
La forma més fàcil de fer servir aquest blog es anant a la part dreta del blog on diu "temas" i punxant en el tema concret que t´interessa i que fa referència al problema que estas buscant. Jo ja haurè deixat el tema adient el qual es refereix adequadament a cada problema o tema en concret que s´ha donat a classe o que està relacionat amb alguna activitat concreta que sigui interessant per a vosaltres i que pugau trobar amb facilitat.

Així, un exemple, imagineu-vos que el profe vos ha dit que al blog podeu trobar com es resol un problema de gasos que vàreu fer el dia 20 de maig de 2008 a la classe de 4 d´ESO. Doncs bé, heu d´anar a la dreta de la pantalla, on diu temes, i punxar en el tema que diu per exemple: gasos problema 4eso dia 20-5-08.
El mateix faré amb qualsevol altre tema o dubte que tingueu, sols heu de buscar en l´apartat de temes, la qüestió o asumpte concret que desitgeu.

Per arxius més grans, com per exemple un problema que no pugui ser explicat amb una imagte o que necessiti més d´un full, podreu baixar-vos els arxius en el grup de treball : (MIREU L´APARTAT "ENLACES" QUE APAREIX UNA MICA MÉS A SOTA D´AQUEST BLOG).


http://groups.google.es/group/easyfisquim1




En aquest grup de google veureu que simplement al accedir a ell, podeu descarregar tots els arxius que apareixen a l´apartat ARCHIVOS, i que ja portaran el nom adient a l´exercici o activitat que busqueu. Per accedir a aquest grup google on descarregar els arxius només heu d´anar al apartat on diu "ENLACES" a la dreta una mica més avall del blog i puntxeu on diu anar al grup google per descarregar arxius.

La meva intenció és que aquest blog sigui del vostre interés i sobretot d´utilitat.

Gràcies per tot i desitge que sigui del vostre gust aquesta pàgina.


És clar que també podeu comunicar-vos amb mi per a qualsevol dubte mitjançant aquest blog, ja que si puntxeu en el títol de qualsevol article vos surtira a sota del tot una finestreta que diu "AÑADIR UN COMENTARIO" on podeu fer observacions i comentaris de cada missatge que apareix al blog.

Fins aviat.

Blog creat per: Professor substitut de Física i Química de la Generalitat de Catalunya. (Carlos Segura).

0 comentarios