Blogia
EASYFISQUIM , ESO i Batxillerat.

ARTICLE 99 : ANY DE LA "LLUM" 2015.

ARTICLE 99 :  ANY DE LA "LLUM" 2015.


  -  Les Nacions Unides van aprovar l’l’any 2015 com " L’any internacional de la llum ".  Amb la finalitat de reconèixer la importància de la llum i les tecnologies basades en la llum per a la vida dels ciutadans del món I pel desenvolupament futur de la societat mundial a molts nivells.

   És per això que, des del departament de Matemàtiques i del de ciències naturals ( Antonio López i Carlos Segura) , proposarem a l’equip docent de 2ESO fer diverses activitats que involucrin als altres departaments de manera interdisciplinar per a consultar la informació pertinent i així conèixer una mica millor el comportament de la llum i entendre les activitats que farem.


 - Es proposarà construir, dissenyar, dibuixar els plànols, presentar un disseny artístic, calcular el rendiment i dimensions adequades, aplicar la tecnologia i valorar els impactes ambientals i/o humans de la construcció d’un escalfador d’aigua solar ecològic mitjançant el reciclatge d’ampolles de plàstic PET.




   - Al següent PDF es pot consultar informació sobre aquest projecte i l’evolució de la seva aplicació en concret al nostre centre per la participació dels nostres alumnes :


  1) PDF informatiu ( en portugués ) on es poden veure fotos i entendre una mica en què consisteix el projecte  :

https://docs.google.com/file/d/0BxGQChM8MEyCMTRKN1V4TVVUYlk/edit?usp=docslist_api

   ☆ Aquí es penjaran altres documents sobre el projecte en català o castellà :


   ■




  2) Al següent link es podrà consultar més endavant com es realitza el projecte al centre i la seva evolució :


   ■







0 comentarios