Blogia
EASYFISQUIM , ESO i Batxillerat.

SORTIDA AL SALÓ DEL MANGA EL DILLUNS 31 OCTUBRE DE 2016.

SORTIDA AL SALÓ DEL MANGA EL DILLUNS 31 OCTUBRE DE 2016.


* El "Dilluns 31 Octubre", jo com a tutor faré una sortida extraescolar que faig tots els anys al Saló del manga i del comic. Normalment vaig només amb alumnes de 3r i 4t ESO però enguany podran venir també alumnes només de 1ESO de la meva tutoria del grup 1D.  Tots els alumnes que vinguin han de portar signat el justificant amb l’autorització dels pares que jo he de repartir.



JA PODEU APUNTAR-VOS A LA SORTIDA AL PAPER QUE HI HA PENJAT A LA PORTA DEL DEPARTAMENT DE TECNOLOGIA, I RECOLLIR L’AUTORITZACIÓ QUE HAN DE SIGNAR ELS PARES i TAMBÉ EL DESCOMPTE PEL TREN !!.


Una vegada t’apuntis a la llista que està penjada en tecnologia has d’anar a que la Andrea Mejías de 4A et fiqui a dintre del grup wasap de la sortida perquè us pugui tenir localitzats aquell dia.



- Anirem el dilluns 31 Octubre de 8:30 a 16h.
-A les 8:30h ens trobarem tots a l’estació de tren de La Llagosta per anar al saló del Manga.
-Menjarem un bocata allà i tornarem a les 15:30 o 16h per arribar a La Llagosta sobre les 16:30 o 17h.




       Com anem com a grup escolar l’entrada costa 2euros en lloc dels 9 d’una entrada lliure. També els hi donaré un full de descompte pel tren i l’anada i tornada en tren els costarà uns 2euros més, en total no arribarà als 5euros entre entrada i tren.  A banda, ells poden portar diners per comprar menjar si volen, o comics o posters, etc.

      
   
    És un recinte tancat per tant tampoc hi ha possibilitat de perdre’s. NOMÉS ELS ALUMNES DE 3r I 4t d’ESO PODRAN SORTIR DEL RECINTE PER COMPRAR ALGUNA COSA, ELS DE 1ESO NO PODRAN SORTIR I UNA VEGADA ENTRIN ESTARAN DINTRE DEL RECINTE FERIAL FINS L’HORA D’ANAR AL PUNT DE TROBADA PER TORNAR A CASA.

 
     Allà hi ha centenars de persones, per tant els alumnes em donaran el seu número de mòbil perquè jo els pugui trucar si fos necessari i poder-los trobar o recollir al punt de trobada per tornar a casa. Es farà per aquest dia un grup de wasap perquè alumnes i professor es puguin comunicar ràpidament a dintre del recinte ferial i durant el viatge en tren.

      Els alumnes s’han de comprometre a obeir les meves indicacions una vegada ens trobem a dintre del recinte ferial. Cal que tinguin molta cura de les seves pertenences, diners i motxilles.  Els alumnes de 3r i 4t una vegada estan al recinte ferial van pel seu compte fins l’hora de reunir-se al punt de trobada per tornar a casa, però els alumnes de 1eso, si volen, poden venir amb mi durant el temps que estem allà o poden anar pel seu compte, i a l’hora indicada aniran al punt de trobada. 

      Hi ha molta cua per agafar el tren de tornada. Els darrers anys vam arribar a La Llagosta quasi a les 23h de la nit, per tant per a aquests alumnes de primer que vulguin venir cal que els pares els recullin a l’estació de tren. Els alumnes de 3r i 4t poden tornar sols a casa des de l’estació. En cas d’anar pel mati, segurament aniriem de 8:30 a 16h.

      Els alumnes, per descomptat, poden venir disfressats o amb un cosplay si ho desitgen.




 (ES POSARÀ MÉS INFORMACIÓ DEFINITIVA QUAN ARRIBI LA DATA DE LA SORTIDA).

0 comentarios