Se muestran los artículos pertenecientes al tema DOSSIERS D´ESTIU 2014..DOSSIERS D´ESTIU 2014.

Publicado: 16/06/2014 00:58 por easyfisquim en DOSSIERS D´ESTIU 2014.

- El divendres 20-6-14, tindreu aquí penjats, ( tants els alumnes de 1er d´ESO, com els de 2n d´ESO, com els de 3er d´ESO),  els dossiers d´estiu de les assignatures de matemàtiques i física i química dels grups als quals dono jo classe.
 Llegir atentament :        INSTRUCCIONS DOSSIERS.


- Els alumnes de 2ESO de física i química, podeu descarregar-vos el dossier en pdf o en word, segons si el voleu imprimir o no. 
Si imprimiu el dossier en word, ja teniu els buits en cada pregunta per a contestar i al Setembre lliureu aquest dossier imprés, fet i grapat, i si us el descarregueu en pdf solament cal que mireu les preguntes i en un full en blanc o a la llibreta escriviu el número de la pregunta i la resposta (sense copiar cap enunciat) i és això el què lliurareu al Setembre. No oblideu ficar el nom i cognom i el grup a la portada del dossier quan el lliureu al Setembre.

   Per a recuperar l´assignatura al Setembre, a més d´entregar aquest dossier, s´ha de fer l´examen de Setembre també.

    Els alumnes, que encara que hagin aprovat, vulguin repassar o treballar una mica durant l´estiu, també poden descarregar-se el dossier i fer-lo voluntàriament.


- Els alumnes de 1ESO de mates , han de descarregar el dossier solament en pdf per tal de mirar i llegir els enunciats dels exercicis. Després, grapat i en fulls en blanc, ficaran al dossier que han d´entregar al Setembre solament el número de l´exercici i la resposta, sense copiar cap enunciat.

- Els alumnes de 3A d´ESO de física i química, han de fer el mateix, descarregar-se el dossier en pdf. I al dossier solament escriuran el número de l´exercici i la resposta, sense copiar cap enunciat.


                                                               DOSSIERS :- Dossier d´estiu de física i química de 2ESO grups B i C :

En word :

En pdf :


- Dossier d´estiu de física i química de 3ESO grup A :

 
  En pdf:


   En pdf y en castellano  (Elisabeth) :  

- Dossier d´estiu de matemàtiques de 1ESO grups C i D :

 
  En pdf :