Se muestran los artículos pertenecientes al tema .

20111103095020-a.jpgEn classe vàrem fer l´altre dia un parell d´exercicis en un paper milimetrat, una gràfica que no podras fer perquè no vas estar a l´explicació de la classe però si que podries fer l´altre que és dibuixar la casa que veus aquí a la foto però en el paper milimetrat (si no en tens, pots fer-ho en un paper quadriculat normal de llibreta). Has d´agafar un parell de quadres del paper quadriculat de la llibreta per cada metre que apareix al dibuix de la foto (per exemple si al dibuix diu 5 metres hauràs d´agafar 10 quadrets, si diu 3 metres doncs 6 quadrets,etc, així tot. Però si ho fas en paper milimetrat de veritat no, agafes un quadre gran de 1 cm per cada metre que diu el dibuix) , i intentes dibuixar exactament la casa amb les mesures que s´indiquen.

Espero que puguis fer més o menys els deures que veus que va penjant aquí la laura. Si tens cap problema o bé m´escrius al mail de aquí del blog ( profesoresobatx@hotmail.com ) o bé ja parlaré amb la teva mare quan la truqui.
Hola Carmen, finalment podras veure els deures i el que es fa cada dia, al igual que la resta de la classe, en el nou apartat que hi ha aquí al blog que diu: "DEURES DIARIS 1B".
Allà la delegada escriurà cada dia quins deures hi ha de cada assignatura.

De totes maneres si vull dir-te alguna cosa especialment o indicar-te quins deures has de fer tu o qualsevol altra cosa, ja t´ho dire en el teu apartat de CARMEN E.


Deberes para Carmen E.

Publicado: 11/10/2011 23:39 por easyfisquim en
Hola Carmen, siento mucho lo que te ha pasado y espero que te recuperes bien, ràpido y pronto, y haz lo que te dicen para que se te cure pronto y bien la pierna, no seas cabezota.

Mira, en este blog en el apartado de TEMAS verás que pone CARMEN E. y ahí en este apartado de CARMEN E. te iré poniendo los deberes con la fecha de cada día y lo que se vaya haciendo de cada asignatura más o menos todos los días si puedo. Fíjate que aquí en el título en rojo de este mensaje, si lo pinchas, verás que te sale un cuadrado donde me puedes contestar y decirme lo que sea, así que si necesitas comentarme cualquier cosa respecto a los deberes o lo que sea me puedes escribir por aquí, o si no me escribes (o tus padres si lo necesitan) al mail profesoresobatx@hotmail.com

Ya verás como es muy fàcil usar esto y te vendrá bien para ir al día con las asignaturas.

Un abrazo y cuidate,ya hablamos por aquí.