Blogia
EASYFISQUIM , ESO i Batxillerat.

Deures Cas (Mates) pel cap de setmana del 26-1-13.

     Hola, estimats pupilos/as, us deixo molta feina per a treballar i repassar aquest cap de setmana de cara a l´examen del dijous. Per tant teniu des d´avuí fins el dilluns, dimarts, dimecres, dimecres tarda, etc, per fer tot això que teniu aquí i tot el que hem fet del llibre a classe i el que teniu a la llibreta. Així que... a estudiaaar !!.

   Aquí teniu diferents enllaços per a repassar algunes parts del tema de polinomis. Fixeu-vos quan aneu a cadascun dels enllaços que a la dreta d´on diu exercici1 o el que sigui hi ha unes pestanyetes petites on estan les solucions de tots els exercicis.
      Per tant, a més dels exercicis teniu les solucions de tots els exercicis que us poso a continuació, solament cal que us hi fixeu en les pestanyetes petites on haveu de fer click per anar a les solucions.  L´ordre en el que us poso els exercicis és de més difícil a més fàcil. Així que el apartat 1 és el final del tema amb els més complicats i l´apartat 5 que teniu a sota del tot és el més senzill.

     Que estudieu molt. Bon cap de setmana :


1- Per fer exercicis sobre suma de fraccions algèbriques i fer el mcm i sumar fraccions de polinomis y multiplicarles, aquí teniu el següent enllaç:



 - I al següent enllaç, a les pàgines 7,8,9 i 10 també teniu exercicis resolts d´operacions amb fraccions de polinomis, mireu-les també per a practicar:



2-  Per a factoritzar, descompondre i calcular les arrels de polinomis : 


3-  Per a practicar les identitats i productes notables, aquì teniu exercicis: 


4- Suma, resta, divisió de polinomis, i parts que té un polinomi :


5- Aquí teniu operacions de monomis, suma, resta, etc, identificar el grau, potències de monomis. En fi, exercicis senzills per a començar a repassar:



6- Per últim aquí teniu alguns exercicis més per a practicar. Estan resolts i tot, però copieu solament l´enunciat i mireu la solució abans d´intentar fer-lo. Mireu que al següent pdf hi ha mooolts exercicis de molts tipus amb polinomis, i estan resolts, si voleu podeu fer els que desitgeu. Però els que caldria que fèssiu són:  Els exercicis que haveu de fer en concret del següent pdf són ( els exemples de la pàgina 14 del pdf, els exercicis de la pàgina 15, fins a l´exercici 16 de la pàgina 16, exercicis del 19 al 24 de la pàgina 17, i també podeu repassar tot el que hi ha a les pàgines 12 i 13) :

  Aquí teniu el pdf: 




  

0 comentarios