Blogia
EASYFISQUIM , ESO i Batxillerat.

Lectura 1 : La força de la gravetat. Pioneer 10, el missatger de la humanitat perdut en l` espai. 2 ESO 2013-2014

- Aquí podeu escriure els comentaris que vulgueu respecte de les lectures de les pàgines 38 i 39 del llibre de física i química. No oblideu indicar el vostre nom i el curs-grup quan deixeu la vostra opinió o comentari.

   Els textos que cal llegir són, per si no teniu el llibre davant :



12 comentarios

David Martín 2n B -

M'ha agradat mes el de pioneer 10, el misatger perdut en l'espai per que la nau encara no ha tornar i segueix buscan planetes desconegut

Laura 2nB -

He llegit el de Pioneer 10. Es interessant perqué ni ha coses que no sabia. Van a conseguir arribar molt lluny. Van explorar Júpiter i Saturn.

Paula 2n B -

Jo he llegit el de: Pioneer 10, el missatge de la humanitat perdut en l`espai. El text és molt interessant però aquestes coces ami no m`agraden massa. No sabia que era la sonda de Pioneer 10 i ara ja ho se.

Joel Rodrigues 2n B -

El texto que mas me a gustado ha sido el de Pioneer 10 el missatger de la humanitat perdut en l`espai. Me ha parecido interesante el texto por el echo de que el Pioneer 10 seguía en el espacio en busca de otros planetas eternamente.

Alberto segura 2n B -

el que mas me a gustado es lo del pioner 10 no sabia que durara tanto

Carlos (profe) -

gràcies a tots pels vostres comentaris, bon estiu!!.

A veure si s´animeu a llegir algun llibre que parli de ciència i escriviu comentaris a l´article que veureu que diu : LECTURA 2 per l´estiu.

Joanna Rodriguez2nC -

el text pioneer 10, el missatger de la humanitat perdut en l'espai,ha sigut molt interesant i m'ha agradat molt.

erica 2C -

Me a gustado la historia que explica de la pioneer 10, porque veo interesante que algunas personas vallan a la nassa para ver si hay vida en Júpiter i Saturno.

Joel Molina 2nC -

El texto me ha parecido interesante porque cuando en 1972 la sonda Pioneer10 fue enviado en busca de otros planetas y acabó el 1997 pero lo curioso era que Pioneer seguía en el espacio en busca de otros planetas pero como en el espacio no hay fuerzas la búsqueda fue eterna.

mireya lirola Gil 2C -

Es molt interesant pero no m’agrada molt.
Bones vacances!

naima 2nC -

La lectura me a parecido interesante, he aprendido que cuanto mas peso tieses mas fuerza hace la tierra para atraerte hacia ella.

jubal 2c -

Lo encuentro interesante porque explica que es la fuerza de la gravedad