Blogia
EASYFISQUIM , ESO i Batxillerat.

1ESO Tecno : ARTICLE 11 : Tema 3 : Les perspectives. (Feina per a casa pel cap de setmana per a tenir-la feta la propera setmana el dilluns (1D) i el dimarts (1E)).

1ESO Tecno : ARTICLE 11 :  Tema 3 :  Les perspectives. (Feina per a casa pel cap de setmana per a tenir-la feta la propera setmana el dilluns (1D) i el dimarts (1E)).


* Els grups 1D i 1E han de tenir feta la següent feina, que tenen com a deures,  la propera setmana.   El grup 1D l’ha de tenir feta pel dilluns dia 30 de Gener i el grup 1E pel dimarts dia 31 de Gener:


    Primer de tot aquí trobaras una petita explicació de què és una perspectiva i els diferents i principals tipus de perspectives que hi ha :


     a) QUÈ ÉS LA PERSPECTIVA?.

     b) QUINS TIPUS DE PERSPECTIVES HI HA?.

     c) PERSPECTIVA CAVALLERA.

     d) PERSPECTIVA ISOMÈTRICA 1.    i  PERSPECTIVA ISOMÈTRICA 2 (VIDEOS). 

     e) PERSPECTIVA CÒNICA.



* Aquí et deixo uns videos perquè, a més, vegis com es dibuixa en cadascuna de les perspectives:

     a) VIDEO DE PERSPECTIVA CAVALLERA.

     b) VIDEO DE PERSPECTIVA ISOMÈTRICA 1.   i    VIDEO ISOMÈTRICA 2.

     c) VIDEO DE PERSPECTIVA CÒNICA 1.  i  VIDEO CÒNICA 2.




 * Després has de fer la següent feina:


1) Primer de tot has de llegir la pàgina 48 del llibre i fer un resum on expliquis bé la diferència entre les perspectives cavallera, cònica i isomètrica, ja que els eixos per a dibuixar venen amb una distribució d’angles diferent en cada tipus de perspectiva.

2) Què és una perspectiva en relació al dibuix tècnic? Cerca la resposta a internet.

3) A continuación trobaras unes figures on pots fer click i les has de veure i després dir a la teva llibrete quines están dibuixades en perspectiva cònica, quines en perspectiva cavallera i quines en perspectiva isomètrica :

(Has de dir, la figura 1 està en cavallera, o...la figura 2 està en isomètrica, etc, per a cada una de les 61 peces has de dir en quina perspectiva està dibuixada).


                    CARPETA AMB 61 FIGURES PER A CLASSIFICAR PER PERSPECTIVES.





0 comentarios