Blogia
EASYFISQUIM , ESO i Batxillerat.

3 ESO Article 36 : Decloració d'aigua amb carbó actiu.

3 ESO Article 36 :  Decloració d'aigua amb carbó actiu.



CONTINUACIÓ DE LA SESSIÓ  7 i 8.


   * Aquest article 36 està relacionat amb el 35 i especifica una mica més com el carbó actiu es pot fer servir també per a eliminar el clor de l’aigua.



          

" Els municipis afegeixen clor a l’aigua potable per a eliminar els contaminants, bacteris i pesticides incluits. No obstant, el clor també pot afectar negativament a la salut humana, i pot alterar el sabor de l’aigua. Un filtre amb carbó actiu pot eliminar les partícules de clor, però el tipus de filtre de carbó a utilizar, així com les qualitats de l’aigua, juguen un paper important en quant a l’efectivitat d’aquest. En general, un filtre de carbó actiu de gra fi és millor per a eliminar el clor ".



 - Al següent link podem veure com es pot eliminar part del clor afegit a l’aigua com a desinfectant mitjançant la filtració amb carbó actiu :


                 1-  http://www.gedar.es/decloracion-con-carbon-activado-granular/


      

  - Després de llegit tot aquest article 36 contesta  aquestes dues preguntes. Copia-les i parla amb els teus companys i arriveu a una resposta comuna i escriviu-les al vostre dossier  :


  •    Com ho farem per tenir el carbó del tamany adequat per a fer-lo servir a les nostres columnes i així eliminar el clor que porta l’aigua??.


  • Si jo portaré carbó gran de barbacoa per a ficar a la columna, que caldrà fer abans d’afegir-lo a la columna després d’haver llegit tot l’article 36?.





0 comentarios