Blogia
EASYFISQUIM , ESO i Batxillerat.

Deures per tots els grups de 1 ESO 20-10-11.


1. Pel proper dia que estiguem al taller de tecnologia , si us plau, que tothom vingui amb llapis, goma de borrar, compàs i un retolador negre per rellenar les línies del giroscopi.

2. Pel proper dia que estiguem a l´aula de classe, no al taller, porteu un full de paper mil.limetrat. El podeu conseguir a la papereria normal, pregunteu pel paper mil.limetrat i a veure si vos poden vendre un full solt. Si no vos volen vendre un full solt, NO compreu el quadern sencer perquè a vegades van 15 o 20 fulls en un quadern i no en venen de fulls solts, però en moltes papereries si que en venen de solts, intente-ho a veure si podeu comprar un full solt a soles. El porteu i el proper dia farem un exercici amb ell a la classe. També, si busqueu "papel milimetrado" al google, i després clikeu en images, vos sortira la foto d´un full de paper mil.limetrat i el podeu imprimir si voleu (i així no cal que el compreu).

-A sota, en ENLACES, vos deixo un enllaç que diu "PAPER MIL.LIMETRAT", clickeu allà i vos sortirà una pàgina on podeu descarregar un pdf amb el paper mil.limetrat per imprimir-lo.

0 comentarios