Blogia
EASYFISQUIM , ESO i Batxillerat.

Deures de tecnologia pel grup 1B d´ESO d´avuí dilluns 7-11-11 per a fer per la propera setmana 14-11-11.

Deures de tecnologia pel grup 1B d´ESO d´avuí dilluns 7-11-11 per a fer per  la propera setmana 14-11-11. Per a la propera classe del proper dilluns 14-11-11 haveu de fer les següents activitats:

1. Mira al teu voltant a casa on hi puguis trobar dibuixos fotos, etc, ja sigui en revistes, catàlegs de supermercat, llibres, fotos, anuncis, rebuts,etc, el que sigui, i intenta classificar els diferents tipus de paper que trobes (color, textura, tacte, aspecte general, etc). Fes una taula a la llibreta on escriguis per a cada tipus de paper: on l´has trobat, les seves característiques (aspecte, textura, qualitat,etc) i quin tipus de dibuix o image has trobat en cada tipus de paper.

2. Fer l´exercici 2 de sota de la pàgina 31 del llibre (recordeu que ja podeu descarregar-vos les pàgines del tema 2 del llibre que estan penjades aquí al blog en l´apartar de ENLACES).

3. Llegir dues vegades la pàgina 32 del llibre i fer un resum a la llibreta.

4. Pegar a la llibreta el full de paper milimetrat amb els exercicis que hem acabat ja.

5. Recordeu que aquest proper divendres 11-11-11, a l´hora de tutoria, m´haveu de portar els dos llibres (un de català i altre de castellà) que haveu escollit de la biblioteca per a llegir fins al final del gener que els haveu de tenir ja acabats de llegir. Els haveu de portar perquè jo els vegi i vos doni el vist i plau i perquè m´apunti quins són a la llista. No val que siguin de casa, perquè no se si ja els havieu llegit o no, així que han de ser de la biblioteca. Recordeu que podeu anar a la biblioteca aquesta setmana a escollir-los segons l´horari de la biblioteca que vos vaig donar el passat divendres a tutoria.

Horari de la Biblioteca de l´institut:

Dilluns i Dijous de 17 a 20h.
Dimecres i Divendres de 16 a 20h.
Dimarts de 17 a 19h.

0 comentarios