Blogia
EASYFISQUIM , ESO i Batxillerat.

DOSSIERS D'ESTIU 2015. 2ESO. MATES ( Nivell 1 ), i FÍSICA I QUÍMICA ( Grups A,B i D ).-  DOSSIER D’ESTIU DE 2ESO FÍSICA I QUÍMICA  (Grups A, B i D ) :


    Aquí us deixo l’enllaç per descarregar-vos el dossier d’estiu de física i química de 2ESO per a les persones que han de recuperar al Setembre. A més d’aquest dossier, al Setembre caldrà fer també l’examen de Setembre de la assignatura. Ja sé que és molt llarg el dossier, per tant, cal que feu el 30% de les activitats que apareixen en cada tema, no cal que el feu tot sencer, solament el 30% dels exercicis proposats en cada tema :


https://drive.google.com/file/d/0B-kbo82ssTDadEdPd096WDhwc2s/edit?usp=sharing- DOSSIER D’ESTIU DE 2ESO DE MATEMÀTIQUES ( Grup Nivell 1 ) :

    Aquí us deixo l’enllaç per a descarregar-vos el dossier d’estiu de matemàtiques de 2ESO per a les persones que han de recuperar al Setembre. A més d’aquest dossier, al Setembre caldrà fer també l’examen de Setembre de la assignatura.
Aquest dossier ja està preparat perquè feu totes les activitats que apareixen, cal fer-lo sencer si tens suspès tot el curs, però si solament tens alguna avaluació solament has de fer la part del dossier corresponent a les avaluacions suspeses  :    https://drive.google.com/file/d/0B-kbo82ssTDacG1zMjhGTmJHNVE/view?usp=sharing

0 comentarios