Blogia
EASYFISQUIM , ESO i Batxillerat.

3ESO Física i Química : ARTICLE 40 : AVALUACIÓ DEL PROJECTE 3ESO.Rúbriques de avaluació, autoavaluació i coavaluació del treball dels alumnes en els apartats de construcció de les columnes purificadores d'aigua i els continguts referents al tema de dissolucions.

3ESO Física i Química : ARTICLE 40 :              AVALUACIÓ DEL PROJECTE 3ESO.Rúbriques de avaluació, autoavaluació i coavaluació del treball dels alumnes en els apartats de construcció de les columnes purificadores d'aigua i els continguts referents al tema de dissolucions.


- A partir del 28 d’Abril i al començament de Maig de 2016 us repartiré les graelles de les rubriques per avaluar aquesta primera part del projecte que estem fent.

   Les graelles que us repartiré serán perquè avalueu als vostres companys de grup (coavaluació) i us avalueu el vostre treball vosaltres mateixos (autoavaluació), a més de l’avaluació usual que jo faré del vostre treball. Ja us repartiré les rubriques i us explicaré com funcionen.


- Com encara no puc fer fotocòpies, aquí teniu els enllaços a les rubriques :


     1. Rúbrica 1 d’autoavaluació del treball en equip :

         https://drive.google.com/file/d/0B-kbo82ssTDaUmcwU251TTRSTm8/view?usp=sharing

     2. Rúbrica 2 d’autoavaluació dels continguts tractats al projecte :

         https://drive.google.com/file/d/0B-kbo82ssTDacjRWUENCd0FKUnM/view?usp=sharing

     3. Rúbrica 3 de coavaluació dels teus companys d’equip :

         https://drive.google.com/file/d/0B-kbo82ssTDaRXlCRW9NWUJIWVE/view?usp=sharing - I al següent link es pot veure un petit esquema en una graella de la programació del projecte en qüestió :


    https://drive.google.com/a/xtec.cat/file/d/0BykuJ4OaDkGbeGo5cVpnUE5wUWs/view?usp=sharing0 comentarios