Blogia
EASYFISQUIM , ESO i Batxillerat.

Deures 2B38 de 2 d´ESO grup B del dimarts 24-5-11.

De deures per avuí teniu anar a la següent pàgina i llegir-la, mirant amb calma i atenció els exemples que hi ha de forces de fregament i com es representen les forces mitjançant fletxes i com influeixen les forces de fregament sobre la força total que es fa sobre un objecte per moure-lo. Així que heu de llegir solament la següent pàgina pero molt lentament i amb calma i atenció:

http://www.edu365.cat/eso/muds/ciencies/problemes/dinamica2/index.htm

El que ho desitge pot fer algun dels exercicis que apareixen en aquesta pàgina, en groc on diu ENUNCIATS, i crec que a l´altra pestanya teniu exercicis autoevaluatius.

Per altra banda, aneu a aquesta pàgina i consulteu en l´apartat corresponent el tipus de forces que existeixen i FEU UN RESUM , busqueu-ho vosaltres en aquesta pàgina:

http://iesgaudi.wordpress.com/2009/05/28/questions-sobre-forces-i-moviment/

a més, en aquesta pàgina podeu consultar molta informació referent a les forces, els seus efectes, components i característiques.

2 comentarios

Anónimo -

Hola Kamil, me alegro que estes bien, aqui la gente también se acuerda de ti. y no te olvides de estudiar estés donde estés y de hacer los deberes, y no la lies en clase jaja. un abrazo grande.

kamil -

hollaaa profee comoo siempre dejando deberes hahaha :D
los extraño extraño un monton
molts besos us estimoo mmolt gentee