Blogia
EASYFISQUIM , ESO i Batxillerat.

Instruccions per fer la MEMÒRIA de la capsa de tangram.

Aquí vos deixo de forma resumida el que heu de fer en cadascuna de les sis fulles de què consta el treball escrit que haveu d´entregar-me sobre la construcció de la capsa de tangram de cartolina que vareu fer al taller de tecnologia: (Recordeu, els sis fulls han de ser folis blancs, no val paper quadriculat. Si voleu podeu fer-la a ordinador, i estaria bé si en lloc de grapas m´ho presenteu amb unes tapes de plàstic o qualsevol altre tipus d´enquadernació).


FULLA 1: És la portada, cal que fiqueu el títol en lletres grans: "Memòria de la capsa de tangram". A sota d´aquesta primera fulla escriviu el vostre nom, el grup i la data d´entrega de la memòria. Aquest full serà la pàgina 1.

FULLA 2: Ha de venir el índex amb els 7 punts que apareixen a la memòria i la pàgina on està cadascun d´aquests 7 apartats. Aquesta fulla serà la pàgina 2.
Recordeu que aquests apartats són:

1. Descripció de la pràctica (que anirà en la pàgina 3).
2. Recerca de informació (que també anirà en la pàgina 3).
3. Generació i selecció d´idees. (que també anirà en la pàgina 3).
4. Disseny (que anirà en la pàgina 4).
5. Execució o procediment (que anirà en la pàgina 5).
6. Anàlisi o avaluació (que anirà en la pàgina 6).
7. Bibliografia (que va en la pàgina 6).

FULLA 3: En aquesta pàgina 3 va l´apartat de recerca de informació (recordeu que s´ha de dir que no haveu tingut encara que consultar cap llibre o pàgina web i que és el profe el que vos va donar la informació que necessitàveu per fer la capsa) En aquesta pàgina també va l´apartat de generació de idees (recordeu que solament cal dir que no vàreu decidir cap idea perquè el profe ja vos va dir què és el que tenieu que fer).

FULLA 4: En aquesta pàgina 4 va el disseny de la capsa, que la podeu copiar en un full en blanc de les fotos que he penjat aquí al blog una mica més a sobre que aquest missatge.

FULLA 5: En aquesta pàgina 5 cal que expliqueu detalladament com vàreu fer la capsa, si vau retallar, o vàreu doblegar, quins materials vàreu utilitzar, quines eines, el temps que vàreu emprar per acabar-la, etc.

FULLA 6: En aquesta pàgina 6 haveu d´analitzar la capsa una vegada la tenieu terminada i cal que digueu si vos va sortir bé, si ha quedat malament, si vàreu tenir alguna incidència, si va anar mal el pegament o no, si va quedar neta o no, si consideres que has treballat bé al taller i ordenadament o vas fer algun error, en fi, que analitzes el teu treball i finalment diguis si has fet un bon treball o quins errors o detalls mal fets han quedat en la capsa una vegada terminada.

En aquesta pàgina 6 també cal escriure la bibliografia, en encara que en aquesta pràctica no cal que fiqueu res perquè no ho haveu fet encara, en futures pràctiques si ho fareu i cal que s´acostumeu a incloure aquest apartat a la memòria. Per tant en aquesta part de bibliografia, per a aquesta pràctica en concret, no cal més que indiqueu que no haveu consultat cap llibre o pàgina web sinó res més que les indicacions donades en classe pel professor o la consulta d´aquest blog o pàgina web.



0 comentarios