Blogia
EASYFISQUIM , ESO i Batxillerat.

Tutoria 1B : Llibres a llegir en castellà i català (a partir del 4-11-11).

Demà divendres dia 4-11-11 començarem en tutoria comentant l´horari de la biblioteca de l´institut i com s´organitzareu per escollir un llibre en català i un en castellà cadascun de vosaltres per anar llegint-los de cara al final de l´avaluació. Després de llegir-los cadascun de vosaltres haureu d´omplir una taula o graella relacionada amb el contingut del llibre que la delegada ja penjarà aquí al blog.

Aquesta graella o plantilla la penjarà la delgada quan estigui preparada segons indicacions de la profe de català i castellà. De moment escollireu els llibres a llegir i començareu a partir de ja , fins al final d´aquesta avaluació i començament de la propera.

La finalitat d´aquesta activitat és que s´acostumeu practicament tots els dies a ocupar una part del temps a casa llegint i aprenent diferents estructures escrites a la vegada que agafeu agilitat i rapidesa lectora.

És molt important que ho feu, i serà senzill si ho feu tots els dies encara que sigui una estoneta, i no vos supossarà cap esforç, al contrari , disfrutareu. El que és important és que no vos deixeu el llibre per a l´ultim dia perquè llavors si que es farà insoportable i no aconseguiràs el que aquí es pretèn, que és que s´acostumeu a llegir i poc a poc aprengueu nou lèxic, ortografia, i agilitat al llegir. Així que ja sabeu, a partir d´ara, tots els dies, a llegir mig hora com a mínim a casa tots els dies, i ja veureu com es nota dintre de uns mesos.

0 comentarios