Blogia
EASYFISQUIM , ESO i Batxillerat.

DOSSIER I FEINES D´ESTIU PER A 2 ESO (ciències naturals) I 3 ESO (mates) pel Setembre 2013.

    Aquí us deixo, tant pels de mates de 3ESO A i D  com pels de física i química de 2ESO A i B, els dossiers per l´estiu per tal de recuperar l´assignatura que teniu suspesa. Aquests dossiers també són optatius pels alumnes que han aprovat però que volen treballar una mica durant l´estiu. 

    El dossier el podeu imprimir, si no voleu copiar els enunciats a la llibreta, i després contestar als exercicis en fulls en blanc.   O, també  podeu fer-ho tot a la llibreta però cal copiar llavors els enunciats dels exercicis a la llibreta també.- Dossier de mates d´estiu pels alumnes que han de recuperar al Setembre les mates de 3ESO (Grups A i D ) :


       https://docs.google.com/file/d/0B-kbo82ssTDabGFCUzM2R2NkZms/edit?usp=sharing
          

ATENCIÓ :
 Recordeu que al Setembre haureu de fer un examen de recuperació a més d´entregar aquest dossier.- Dossier de ciències naturals (física i química) pels alumnes que han de recuperar al Setembre les ciències naturals de 2ESO ( Grups A i B ) :


            https://docs.google.com/file/d/0B-kbo82ssTDaN2tlMExRbkM5eUk/edit?usp=sharingATENCIÓ :
 Recordeu que al Setembre haureu de fer un examen de recuperació a més d´entregar aquest dossier.


      (Si a algú li falta algun tema del llibre que m´enviï un mail a l´adreça meva que apareix aquí al bloc 
 (  profesoresobatx@hotmail.com )   i l´enviaré el tema en pdf que li falti ).

NOTA IMPORTANT :

 Per a recuperar al Setembre, a més de fer l´examen de recuperació que es farà al Setembre, cal presentar totalment fet i acabat el dossier d´estiu que us haveu descarregat de l´assignatura.


0 comentarios