Blogia
EASYFISQUIM , ESO i Batxillerat.

4ESO Informàtica 2016-2017 : Article 5 : Mòbil, tablet, laptop o ordinador?.

4ESO Informàtica 2016-2017 :  Article 5 :  Mòbil, tablet, laptop o ordinador?.



  - Has de fer un POWERPOINT indicant els avantatges i desavantatges de cadascun dels dispositius que es fan servir més avuí en dia.



   * De cada tipus de dispositiu has de comparar :

la seva autonomia, capacitat, rapidesa, qualitat de visió, freqüència d’ús, comoditat, programes y software més adient a cadascun, tamany, versatilitat, relació amb el tipus d’oci, preu, aplicacions, vida de les bateries, consum d’electricitat, resolució, memòria RAM, microprocessador, possibilitats de conexió i connectivitat, velocitat d’arrencament del processador, resistència als cops, nivell de soroll en funcionament, connexions usb, microusb, HDMI, bluetooth, microSD, tarjeta telefònica, wifi, GSM, infraroig, WIMAX, connexió 3G i 4G, GSM amb xarxes CDMA, tecnologia PLC,  velocitat de transmissió de dades, models més usuals de cadascun, tipus d’ús segons el membre de la família, ...etc.


   Resumint, cal que facis un treball de powerpoint on comparis totes aquestes propietats en cadascun dels dispositius per a veure quan és millor o més útil fer servir el mòbil, la tablet, el laptop o portàtil i l’ordinador o torre. Fes un bon treball i cerca informació de qualitat a la web.




0 comentarios