Blogia
EASYFISQUIM , ESO i Batxillerat.

1B TUTORIA: Recordatori de les feines que teniu per fer per aquests dies de tutoría.

Us recordo tot el que teniu pendent per a fer fins al divendres proper que serà 4-5-12 :

1- El que no ho hagi fet encara, ha de tornar a la biblioteca els llibres de castellà i català que va agafar per llegir fins a setmana Santa.

2- Cal que m´envieu per mail a: casegperi@hotmail.com el word amb el resum i anàlisis dels personatges d´aquests dos llibres últims que haveu llegit al segon trimestre de català i castellà.

3- Anar a la biblioteca per escollir dos llibres nous per a llegir fins a final de curs, un de català i altre de castellà. Recordeu que primer m´els haveu de ensenyar com a molt tard el proper divendres dia 4-5-12.

4- Acabar de llegir el llibre d´anglés que estavem llegint a tutoria i fer- ne les activitats, intenteu acabar-ho tot això d´anglés abans del divendres dia 11-5-12.

5- Recordeu de fer a la llibreta el resum, idea principal i idees secundàries dels dos textos, un de castellà i altre en català que us he deixat aquí al blog una mica més a sota d´aquest mateix missatge.

6- Per a final de curs, si fem la sortida al Tibidabo, aneu comentant a casa que seran, més o menys, uns 20 euros per persona, i entra el bus i el Tibidabo. De cara a final de curs m´heu de confirmar qui vindrà i qui no.


Crec que res més, teniu tot aquest llarg pont per fer-ho i tots els dies fins al divendres, així que ànim i aneu acabant la feina, i no us oblideu de passar per la biblioteca!!!. Bon cap de setmana i pont!!.

0 comentarios