Blogia
EASYFISQUIM , ESO i Batxillerat.

1B ESO INFORMACIÓ TUTORIA FINAL DE CURS.

- Si us plau, a més d´aquesta informació mireu la pàgina de deures de l´institut perquè allà us he informat de moltes més cosas que us interesen ara a final de curs respecte a la matrícula, últim dia de classe, llibres a tornar, horaris de recuperacions, etc.

- Us recordo a tots els alumnes que els dies 18,19 i 20 de Juny heu de venir a l´institut solament a fer els exàmens de recuperació (el que tingui alguna assignatura per a recuperar, és clar, la resta no) i a l´hora que teniu cada examen en qüestió (l´horari dels exàmens de cada assignatura us els he escrit a la pàgina de deures de l´institut, a més que el divendres 15 repartiré a cadascun un full amb les assignatures que ha de recuperar i l´hora de l´examen).

- Recordar als alumnes que el dimarts 26 de juny, dia d’entrega de notes, els alumnes hauran de retornar al centre els llibres de text. Els hauran de portar a la biblioteca, l’AMPA s’encarregarà d’aquest tema.

- Els professors que donaran feines per l’estiu i per tal de poder-les realitzar, pot ser es necessiti el llibre, per tant el professor en qüestió farà una llista dels alumnes que es queden amb el llibre durant l’estiu i el portaran de nou al setembre.

- Respecte als alumnes que haveu de recuperar alguna avaluació de tecnologia, al suro de l´aula he penjat un full explicant quins temes entren per l´examen de recuperació de cada avaluació, explicant què cal que estudieu. Respecte a recuperar la 3ª avaluació de tecnologia en concret, a més d´aquest full penjat a classe aquí al blog heu de tornar a mirar les 42 preguntes de repàs que estan penjades aquí per a repassar el tema de fusta i meterials, ho dic perquè he contestat moltes de les preguntes que vaig ficar, per tant ara inclús teniu ja contestades quasi totes les preguntes i ni cal que busqueu les respostes ni res, i a l´examen de recuperació de la 3ª avaluació del dia 19-6-12 sortiran preguntes com les que estan aquí al bloc per a repassar.

- Aquells alumnes que no recuperin ara el dia 18-6-12 les avaluacions que tinguin suspeses de tecnologia, hauran de fer feina per a l´estiu per tal de recuperar-les. A més de fer l´examen al Setembre, que serà el dia 4 o 5 de Setembre. L´arxiu pdf amb la feina que caldrà fer per a l´estiu us el faré arribar mitjançant un enllaç d´internet on podreu descarregar l´arxiu. Tot aquell alumne que, encara que hagi aprovat la tecnologia, vullgui treballar una mica i no oblidar el que ha après podrà descarregar-se també aquest arxiu i fer els exercicis durant l´estiu.

0 comentarios