Se muestran los artículos pertenecientes a Diciembre de 2012.1-  Primer de tot mira i escolta els següents videos que parlen sobre la velocitat:2- Ara ves a la següent  "web 1"  i fes el que s´indica a l´apartat  "a"  aquí una mica més a sota :


  a)  Baixa una mica en la "web 1" i llegeix els apartats següents : L´ESTUDI DEL MOVIMENT, POSICIÓ I TRAJECTÒRIA, DISTÀNCIA I DESPLAÇAMENT  i  RAPIDESA I VELOCITAT. Una vegada hagis llegit tot això al menys dues vegades, copia les següents preguntes a la teva llibreta i contesta-les a partir del que has llegit a la "web 1" :

  1- Què és la cinemàtica?.
  2- Què és un sistema de referència?.
  3- Per què es diu que el moviment és relatiu?.
  4- Quina diferència hi ha entre posició i trajectòria?.
  5- Indica quins tipus de trajectòries coneixes i dibuixa-les.
  6- Com explicaries la diferència entre la posició i el desplaçament d´un objecte?.
  7- Copia la fórmula que ja coneixes per a calcular la velocitat a la que va un cos i fes un dibuix d´un tunel, en el qual hi ha dos cotxes un que ve a 80 km/h de l´extrem esquerre cap a la dreta i altre que va a 80 km/h de l´extrem dret cap a l´esquerra. Una vegada fet el dibuix, indica a sobre de cada cotxe quina és la rapidesa i quin és el vector mitjançant fletxes. Si no t´aclareixes per a fer aquesta pregunta número 7, consulta el següent "web 2" o torna a veure el video 1 a dalt del tot :


     
3- Visita la següent "web 3" i en primer lloc llegeix-la. Després fes els apartats a) i b)  :

  a) Després de llegir ves a sota de la "web 3" i fes a la llibreta, primer , l´apartat que diu ENUNCIATS i fes a la teva llibreta els problemes que hi trobaràs. Copia els enunciats a la llibreta i fes servir les fórmules que apareixen a la "web 3" per a resoldre-los (abans de fer click en la R de resolució per a comprobar com es fan).

   b) Quan acabis torna al principi del "web 3" i, de nou a sota, trobaràs un apartat que diu AUTOAVALUACIÓ. Fes-lo també però a l´ordinador ja que aquest apartat és per a respondre on-line.3- Ves al següent "web 4" i contesta a l´ordinador les preguntes del test per a veure si les encertes totes o no:

"web 4" : 

  Al següent enllaç veureu que entre tot el que hi ha , hi ha un apartat que diu suma de polinomis i altre que diu multiplicació de polinomis. 

En suma , aneu on diu TEST DE RESOLUCIÓ GUIADA : 1,2,3,4 I 5.  I aneu fent-los.


Feu click allà i aneu fent els exercicis que apareixen de suma de polinomis i multiplicació.  Hi ha molts, per tant aneu fent uns quants. Veureu que hi ha buits amb colors per fer-los on line, encara que podeu fer els càlculs en un paper. El resultats els aneu escribint en els buits en colorets que apareixen i després clickeu on diu COMPROVAR, per a veureu si ho haveu fet bé o no.  Si no sabeu fer alguns, fixeu-vos que al principi del tot us explica amb exemples com es fan, per si no recordeu del que vam fer a la pissarra a classe.

 El enllaç on trobareu aquesta pàgina amb exercicis és: