Se muestran los artículos pertenecientes a Febrero de 2012.

20120206105147-3.jpgAquesta és la peça, de la qual haveu de fer les projeccions de les vistes que us vaig explicar a classe de alçat, perfil i planta.
20120207085502-2.jpgAquest exercici ha d´estar fet pel dilluns 13-2-2012. Cal que feu les vistes d´aquest cotxe a la llibreta.


Recordeu que la fitxa del llibre de castellà, el qual vàreu llegir al Nadal, me l´heu d´entregar acabada aquest divendres 10-2-12 a l´hora de tutoria.
Li he passat a la Nadia , al seu pendrive, l´arxiu word amb el text sobre assejament que tractarem a continuació a tutoria. Per tant, a poc a poc, aneu-vos passant els uns als altres amb el pen el text aquest a l´ordinador. Aquest text el tractarem a la sessió de tutoria del dia 17-2-12 o pot ser al 24-2-12. Així que teniu prou temps per fer-vos amb ell.
DIVENDRES 17-2-12 TUTORIA :

Ei!! a veure què passa que solament m´han enviat de moment la fitxa del llibre de castellà sis persones per mail, el divendres tothom ha d´entregarme la fitxa ben acabada (ja sigui en paper o per mail) i amb els apartats que indico en el blog, perquè tothom solament està fent un resum i quasi ningú em parla del caràcter dels personatges, sentiments , ambient de la història, etc . Feu-ho bé i no en deu minuts, perquè les que estic corregint estan força malament i s´han deixat molts apartats per comentar.

A veure, quan es mana una fitxa de lectura és perquè fiqueu interés i dediqueu una estona a escriure bé, i sense faltes!!. El meu mail: casegperi@hotmail.com