Se muestran los artículos pertenecientes a Junio de 2012.

Panteón de Agripa 4. Roma.

Publicado: 04/06/2012 23:55 por easyfisquim en 1 ESO tecnologia
20120604235528-panteon-de-agripa-4.jpgPerquè veieu en aquest tipus d´estructura com són simplement les columnes que aguanten l´edifici i així pogueu imaginar com és la cúpula de l´interior.

Panteón de Agripa 3. Roma.

Publicado: 04/06/2012 23:56 por easyfisquim en 1 ESO tecnologia
20120604235906-panteon-de-agripa-3.jpgAquí una foto de com és la cúpula de dintre de l´edifici vista des de més a prop amb una cámara de fotos.


Panteón de Agripa 2. Roma.

Publicado: 05/06/2012 00:00 por easyfisquim en 1 ESO tecnologia
20120605000059-panteon-de-agripa-2.jpgAquí teniu una foto de la cúpula per dintre perquè pugueu comparar el tamany de les persones amb les dimensions de la cúpula i us feu una idea de lo gran que és.

Panteón de Agripa 1. Roma.

Publicado: 05/06/2012 00:02 por easyfisquim en 1 ESO tecnologia
20120605000202-panteon-de-agripa-1.jpgAquest és l´aspecte que té l´edifici del panteón de Agripa per fora, on podeu veure a sobre la famosa cúpula.
- Si us plau, a més d´aquesta informació mireu la pàgina de deures de l´institut perquè allà us he informat de moltes més cosas que us interesen ara a final de curs respecte a la matrícula, últim dia de classe, llibres a tornar, horaris de recuperacions, etc.

- Us recordo a tots els alumnes que els dies 18,19 i 20 de Juny heu de venir a l´institut solament a fer els exàmens de recuperació (el que tingui alguna assignatura per a recuperar, és clar, la resta no) i a l´hora que teniu cada examen en qüestió (l´horari dels exàmens de cada assignatura us els he escrit a la pàgina de deures de l´institut, a més que el divendres 15 repartiré a cadascun un full amb les assignatures que ha de recuperar i l´hora de l´examen).

- Recordar als alumnes que el dimarts 26 de juny, dia d’entrega de notes, els alumnes hauran de retornar al centre els llibres de text. Els hauran de portar a la biblioteca, l’AMPA s’encarregarà d’aquest tema.

- Els professors que donaran feines per l’estiu i per tal de poder-les realitzar, pot ser es necessiti el llibre, per tant el professor en qüestió farà una llista dels alumnes que es queden amb el llibre durant l’estiu i el portaran de nou al setembre.

- Respecte als alumnes que haveu de recuperar alguna avaluació de tecnologia, al suro de l´aula he penjat un full explicant quins temes entren per l´examen de recuperació de cada avaluació, explicant què cal que estudieu. Respecte a recuperar la 3ª avaluació de tecnologia en concret, a més d´aquest full penjat a classe aquí al blog heu de tornar a mirar les 42 preguntes de repàs que estan penjades aquí per a repassar el tema de fusta i meterials, ho dic perquè he contestat moltes de les preguntes que vaig ficar, per tant ara inclús teniu ja contestades quasi totes les preguntes i ni cal que busqueu les respostes ni res, i a l´examen de recuperació de la 3ª avaluació del dia 19-6-12 sortiran preguntes com les que estan aquí al bloc per a repassar.

- Aquells alumnes que no recuperin ara el dia 18-6-12 les avaluacions que tinguin suspeses de tecnologia, hauran de fer feina per a l´estiu per tal de recuperar-les. A més de fer l´examen al Setembre, que serà el dia 4 o 5 de Setembre. L´arxiu pdf amb la feina que caldrà fer per a l´estiu us el faré arribar mitjançant un enllaç d´internet on podreu descarregar l´arxiu. Tot aquell alumne que, encara que hagi aprovat la tecnologia, vullgui treballar una mica i no oblidar el que ha après podrà descarregar-se també aquest arxiu i fer els exercicis durant l´estiu.

  - Primer de tot, indico el material sobre l´assignatura de TECNOLOGIA:

Tot aquell/a que tingui que fer al Setembre l´examen de tecnologia per a recuperar alguna avaluació que encara tingui suspesa haurà d´entregar acabat, el dia 4 o 5 de Setembre, a més de fer l´examen, el següent dossier d´exercicis que s´explica a continuació.  
   El dossier s´ha de fer sencer, és igual que hagis suspés solament una avaluació o dues o tot el curs, de cara al Setembre has d´entregar fets tots els exercicis que figuren en aquest dossier d´estiu.


 Aquest dossier per l´estiu el pots descarregar al següent enllaç simplement fent click a sobre :

Quan vagis a aquest enllaç a dalt a l´esquerra fes click on diu ARXIU i dintre d´aquesta pestanya d´arxiu fes click a sota on diu DESCARGAR. I ja està, et descarregues l´arxiu pdf i el copies al teu escriptori.                         (  NO OBLIDIS SEGUIR LES INSTRUCCIONS QUE S´EXPLIQUEN AL DOSSIER  ).  Aquest dossier té a les primeres pàgines les instruccions de com s´ha de fer i quan s´ha d´entregar i els enllaços per a descarregar-se els 4 temes en pdf per a fer els exercicis.


En el cas de que tinguis algun problema per descarregar-te el dossier, em pots escriure a la següent adreça i t´enviaré l´arxiu pdf per e-mail :

profesoresobatx@hotmail.com


Aquest dossier també el pot fer tot aquell alumnes que, encara que hagi aprovat l´assignatura, vullgui repassar el que ha fet durant el curs i no oblidar durant l´estiu tot el que ha aprés, ja que si no feu res en els dos mesos d´estiu practicament oblidareu moltes coses. Hi ha un gran varietat d´activitats, per tant els que haveu aprovat no cal que ho feu tot, podeu escollir les que més us agraden, ja que hi ha de tot, de pensar, de fer resums, de omplir buits, etc. Seria una bona manera de repasar i treballar una mica durant l´estiu.


Bon estiu a tots i no oblideu fer la feina, especialment els que haveu de recuperar al Setembre, ja que és quasi més important el dossier que l´examen per aprovar al Setembre. Bones vacances!!.- Ara indico els materials de les altres assignatures amb els enllaços per a descarregar els dossiers:

- Les activitats d´ANGLÉS pels alumnes que han de recuperar al Setembre i pels que vullguin fer feina de repàs a l´estiu es poden descarregar al següent enllaç. (No oblideu ara quan feu click i s´obri l´enllaç d´anar a dalt a l´esquerra on diu ARCHIVO i després a sota on diu DESCARGAR per a descarregar-vos l´arxiu): - Les activitats de CASTELLÀ pels alumnes que han de recuperar al Setembre i pels que vullguin fer feina de repàs a l´estiu es poden descarregar al següent enllaç. (No oblideu ara quan feu click i s´obri l´enllaç d´anar a dalt a l´esquerra on diu ARCHIVO i després a sota on diu DESCARGAR per a descarregar-vos l´arxiu):- Les activitats de MATEMÀTIQUES pels alumnes que han de recuperar al Setembre i pels que vullguin fer feina de repàs a l´estiu es poden descarregar al següent enllaç. (No oblideu ara quan feu click i s´obri l´enllaç d´anar a dalt a l´esquerra on diu ARCHIVO i després a sota on diu DESCARGAR per a descarregar-vos l´arxiu):- Les activitats de CIÈNCIES NATURALS pels alumnes que han de recuperar al Setembre i pels que vullguin fer feina de repàs a l´estiu es poden descarregar al següent enllaç. (No oblideu ara quan feu click i s´obri l´enllaç d´anar a dalt a l´esquerra on diu ARCHIVO i després a sota on diu DESCARGAR per a descarregar-vos l´arxiu):- Les activitats de CATALÀ pels alumnes que han de recuperar al Setembre i pels que vullguin fer feina de repàs a l´estiu es poden descarregar al següent enllaç. (No oblideu ara quan feu click i s´obri l´enllaç d´anar a dalt a l´esquerra on diu ARCHIVO i després a sota on diu DESCARGAR per a descarregar-vos l´arxiu): - Al següent enllaç figuren els llibres del proper curs que faran de 2n ESO :

   (Aquest llibres els poden comprar al Setembre els alumnes que han aprovat. Els alumnes que tenen més de dues assignatures suspeses s´han d´esperar a les recuperacions del Setembre per comprar-los en el cas que superin el curs).


-  Al següent enllaç teniu la carta de comiat de final de curs del tutor amb informació important :