Se muestran los artículos pertenecientes a Junio de 2014.

 Les notes de les recuperacions finals són:

 Cristina G ... 0
 Eva S .......... 5
 Banyi .......... 5  ( molt bé, has tret un 6’71 )
 Estel ...........  4
 Toni M. ....... 1’3
 Marina P. ...  0


- Aquí podeu escriure els comentaris que vulgueu respecte de les lectures de les pàgines 38 i 39 del llibre de física i química. No oblideu indicar el vostre nom i el curs-grup quan deixeu la vostra opinió o comentari.

   Els textos que cal llegir són, per si no teniu el llibre davant :


Si aquest estiu llegiu algun llibre que en algun moment tracti algun tema de ciència, ja sigui perquè el llibre és de ciència ficció, o perquè tracta algun tema científic perquè la trama es criminal o policíaca, o perquè parla d´algun o alguna científica o bé tracta d´algun aspecte tecnològic o avenç científic, podeu fer aquí algun comentari sobre el llibre en qüestió i escriure el títol del llibre, el vostre grup, el vostre nom, perquè us ha agradat o no, i la vostra opinió sobre el llibre o algun aspecte que us hagi cridat l´atenció i si el recomanaríeu o no i perquè.  Bon estiu a tots/es !!.

DOSSIERS D´ESTIU 2014.

Publicado: 16/06/2014 00:58 por easyfisquim en DOSSIERS D´ESTIU 2014.

- El divendres 20-6-14, tindreu aquí penjats, ( tants els alumnes de 1er d´ESO, com els de 2n d´ESO, com els de 3er d´ESO),  els dossiers d´estiu de les assignatures de matemàtiques i física i química dels grups als quals dono jo classe.
 Llegir atentament :        INSTRUCCIONS DOSSIERS.


- Els alumnes de 2ESO de física i química, podeu descarregar-vos el dossier en pdf o en word, segons si el voleu imprimir o no. 
Si imprimiu el dossier en word, ja teniu els buits en cada pregunta per a contestar i al Setembre lliureu aquest dossier imprés, fet i grapat, i si us el descarregueu en pdf solament cal que mireu les preguntes i en un full en blanc o a la llibreta escriviu el número de la pregunta i la resposta (sense copiar cap enunciat) i és això el què lliurareu al Setembre. No oblideu ficar el nom i cognom i el grup a la portada del dossier quan el lliureu al Setembre.

   Per a recuperar l´assignatura al Setembre, a més d´entregar aquest dossier, s´ha de fer l´examen de Setembre també.

    Els alumnes, que encara que hagin aprovat, vulguin repassar o treballar una mica durant l´estiu, també poden descarregar-se el dossier i fer-lo voluntàriament.


- Els alumnes de 1ESO de mates , han de descarregar el dossier solament en pdf per tal de mirar i llegir els enunciats dels exercicis. Després, grapat i en fulls en blanc, ficaran al dossier que han d´entregar al Setembre solament el número de l´exercici i la resposta, sense copiar cap enunciat.

- Els alumnes de 3A d´ESO de física i química, han de fer el mateix, descarregar-se el dossier en pdf. I al dossier solament escriuran el número de l´exercici i la resposta, sense copiar cap enunciat.


                                                               DOSSIERS :- Dossier d´estiu de física i química de 2ESO grups B i C :

En word :

En pdf :


- Dossier d´estiu de física i química de 3ESO grup A :

 
  En pdf:


   En pdf y en castellano  (Elisabeth) :  

- Dossier d´estiu de matemàtiques de 1ESO grups C i D :

 
  En pdf :