Se muestran los artículos pertenecientes a Diciembre de 2016.

20161212014348-boceto-y-croquis.png


1 - Què són un croquis, un boceto, un plànol,una acotació o un caixetí?? , observa els següents videos i després contesta a les preguntes. Consulta també les pàgines 42 i 43 del teu llibre :

   VIDEO 0
  
   VIDEO 1

   VIDEO 22 - Després consulta aquesta página web per aprendre què és un caixetí, quines parts té i què ha d’apareixer a dintre del caixetí. Després de consultar la web fes un resum o esquema a la teva llibreta de qué és un caixeti, perquè serveix i quines parts té :

  3- Acotació :  Què és acotar i perquè serveix, i com es fa l’acotació d’un croquis o un dibuix en un plànol? , i què és una cota? , i què són les línies de cota? . Contesta a aquestes preguntes després de veure aquests videos :


   VIDEO 3

   VIDEO 420161213093103-todo.jpg  - Has de fer un POWERPOINT indicant els avantatges i desavantatges de cadascun dels dispositius que es fan servir més avuí en dia.   * De cada tipus de dispositiu has de comparar :

la seva autonomia, capacitat, rapidesa, qualitat de visió, freqüència d’ús, comoditat, programes y software més adient a cadascun, tamany, versatilitat, relació amb el tipus d’oci, preu, aplicacions, vida de les bateries, consum d’electricitat, resolució, memòria RAM, microprocessador, possibilitats de conexió i connectivitat, velocitat d’arrencament del processador, resistència als cops, nivell de soroll en funcionament, connexions usb, microusb, HDMI, bluetooth, microSD, tarjeta telefònica, wifi, GSM, infraroig, WIMAX, connexió 3G i 4G, GSM amb xarxes CDMA, tecnologia PLC,  velocitat de transmissió de dades, models més usuals de cadascun, tipus d’ús segons el membre de la família, ...etc.


   Resumint, cal que facis un treball de powerpoint on comparis totes aquestes propietats en cadascun dels dispositius per a veure quan és millor o més útil fer servir el mòbil, la tablet, el laptop o portàtil i l’ordinador o torre. Fes un bon treball i cerca informació de qualitat a la web.


20161230163116-perfil-planta-alzado.png


- Aquí teniu la feina que cal que feu per a quan torneu dels Nadals. Es tracta de veure els videos i després fer la representació de les diferents vistes de les figures que us indico, mireu i feu en ordre els següents punts : A) Primer de tot fes un comentari a la teva llibreta explicant una mica clarament què son això de les vistes i per a què serveixen, quina utilitat tenen. Pots consultar internet o el teu llibre de tecnologia. No copies cal resposta ni de internet ni del llibre, llegeix i després explica-ho amb les tevés paraules a la llibreta.


B) Ara intenta fer tu les vistes de les següents figures que trobaràs aquí :

PEÇA 1.
PEÇA 2. (Fes les vistes de les quatre peces en marró que estan a l’esquerra).
PEÇA 3. (No ha de fer res del que diu en la pàgian que surt, només dibuixar la peça).
PECES EXTRA.  (Ves a aquesta web i fes les vistes de totes les peces que puguis).